Behöver du också hjälp med ditt badrum?

Hej på er alla mina läsare och varmt välkomna till bloggen som jag hoppas ni ska tycka om. Det är alltid roligt när jag i bloggen kan ge er idéer om hur ni kan fixa till det där hemma. Flera av er läsare har också hört av sig och tackat för råden! Idag ska jag berätta om hur det gick till när jag renoverade badrummet i mitt hus i Östersund. Jag anlitade Badrumsbyggaren Jämtland AB för ombyggnaden. Det finns fortfarande flera renoveringsprojekt i villan, men det är en del av charmen med att vara husägare. Vad trist det hade varit om det inte funnits något att göra om. Badrumsrenoveringar måste man ändå lämna till proffsen. Badrumsbyggaren är ett företag som hjälper er i Berg, Östersund och Krokom.

  

Några grannar hade anlitat denna firma, och de berättade för mig om det när det var min tur att renovera, eftersom de var väldigt nöjda. Jag är glad över att jag lyssnade. För just i badrum kan det bli stora och kostsamma skador om inte ombyggnader av dylika rum utförs med största noggrannhet och expertkunskaper.

Det kom hem personal ifrån företaget för att se vad som behövde göras och hur det på bästa sätt skulle utföras. Sedan besökte jag företaget och fick se olika typer av badrumsinredningar, olika kakel och klinkers m. m och sedan valde jag, med deras professionella vägledning ut det som skulle installeras. Tack vare att jag låtit dessa experter göra jobbet behöver jag inte vara orolig för vattenskador eller andra problem, vilket även försäkringsbolaget blev glada över.

Nu har jag ett snyggt och modernt och funktionellt badrum som kommer att användas i många år framöver. Det vill jag förstås att ni också ska få, så jag rekommenderar er alla som går i renoveringstankar att höra av er till dem. Ha en fin dag!